Duurzaam eten betekent voor ons eten zonder vlees, met producten uit het seizoen en lokaal gesourced. En bovenal belangrijk: met minimale food-waste.
Mensen verschillen en dat weten we. Op een doorsnee evenement vind je meestal die-hard carnivoren tot vega- en kippetariërs.
Niet veel gerechten kunnen al deze mensen tegelijk pleasen. Maar.. toch is er één punt waar iedereen z’n vingers bij aflikt: een pizzapunt.
We realiseren ons maar al te goed dat een pizzapunt met zo’n belangrijke missie van goeden huize moet komen. Daarom hebben wij het onze missie van onze missie gemaakt om onze pizza’s gruwelijk lekker te maken.
Gelukkig vinden we dat niet alleen zelf, maar wordt dit ook bevestigd door onze klanten. We krijgen zelfs regelmatig liefde van onze carnivoortjes.
En daar zijn we heel blij mee. Naast dat we met onze duurzame catering op locatie positieve impact maken, laten we mensen ook kennismaken met eten dat gruwelijk lekker én duurzaam is. En dat is een big-win.
Je komt net van een evenement waar Holie Pizza de catering heeft gefikst.
Onderweg naar huis realiseer je dat
Dat is toch gruwelijk!
Twee vrienden die elkaar al 10 jaar kennen. Gepassioneerd over koken en tot voor kort allebei werkzaam in de IT. Toch was er iets dat knaagde.
Philippe en Jeroen waren het beu om altijd maar achter een scherm te werken. Ook hadden we de wens om meer direct bij te dragen aan de maatschappij.
Dus wat deden we? We richtten een pizza catering bedrijf op met een duurzame visie. Wat wij zo leuk vinden aan dit werk is dat we veel mensen blij kunnen maken met lekker eten én kunnen motiveren om vaker duurzaam te eten.
Door onze achtergrond in de IT brengen wij een vernieuwende kijk op een traditionele markt. Wij zijn altijd gefocust op het creëren van een goede klantervaring en vinden het leuk om te onderzoeken hoe dingen efficiënter kunnen.
Op de hoogte blijven van ons avontuur?